Focus on Virus
RE: McAfee 8.0 crashing Dell D620's May 02 2006 09:30PM
Ziots, Edward (EZiots Lifespan org)
Not seen this on Compaq Proliant servers, or compaq deskpro systems with XP
SP1,2,Windows 2000 SP4, with fresh build, no images.

Probably is something with the DELL image, probably best to make your own,
sysprep it, and roll it out. If you are using EPO with it, add the EPO agent
AFTER you lay the image down on a new system or you will be dealing with
duplicate GUID's in the EPO policy Orchestrator console and not see systems
you think you would be seeing.

Z

Edward E. Ziots
Network Engineer
Lifespan Organization
MCSE,MCSA,MCP+I,M.E,CCA,Network+, Security +
email:eziots (at) lifespan (dot) org [email concealed]
cell:401-639-3505

-----Original Message-----
From: Evan Mann [mailto:emann (at) pinnaclefinancial (dot) com [email concealed]]
Sent: Tuesday, May 02, 2006 5:04 PM
To: focus-virus (at) securityfocus (dot) com [email concealed]
Subject: McAfee 8.0 crashing Dell D620's

Has anyone else noticed that installing McAfee Enterprise 8.0i with Patch 11
will crash services.exe (and various other system processes) on Dell
Latitude D620's that maintain the Dell loaded image of XP Professional?

I have not tested to see if the problem also exists with Patch 10 or not.

If I reload a Dell D620 from scratch, and install all the same software Dell
pre-installs, McAfee 8.0i+Patch 11 does not crash the machine. So it
appears to be something in the way Dell loads the computer.

[ reply ]


 

Privacy Statement
Copyright 2010, SecurityFocus